Voor ouders

Als ouder wil je het beste voor je kind. Je wilt dat het gezond en gelukkig opgroeit en hem of haar de beste kansen bieden, om zich zo breed mogelijk te kunnen ontwikkelen. En dat willen wij ook!

Bij de meeste kinderen gaat dit gelukkig (bijna) vanzelf. Sommige kinderen hebben echter net dat extra steuntje in de rug nodig, omdat er sprake is van een ontwikkelingsachterstand, gedragsproblemen of een lichamelijke of verstandelijke beperking. Dat is waar Samenwerkende Jeugdhulp kan helpen. Samen met jou kijken we naar wat jouw kind nodig heeft.

Het kan ook zijn dat je juist als ouder zelf wat extra ondersteuning nodig hebt. Het opvoeden van kinderen kan veel van je vragen en soms zit je met je handen in het haar! Soms spelen er voor jou ook persoonlijk dingen mee, die maken dat je de opvoeding van je kind als moeilijk ervaart. Ook dan kan Samenwerkende Jeugdhulp jou helpen. We kijken thuis en op de kinderopvang of op school met je mee en kunnen je met praktische tips en handvatten weer verder helpen. Zo kort of zo lang als jij nodig hebt.


Neem contact op